Kush Jemi Ne

UDD Color shpk është një shoqëri që operon në tregun vendas prej disa vitesh. Firma ushtron aktivitetin në fushën e importimit dhe tregtimit të produkteve të industrisë së bojrave. Produktet e saj janë tepër cilësore dhe me trendet më të fundit të kohës, duke plotësuar cdo kërkesë tuajën për lyerjen e ambjenteve të jashtme e të brendshme.

Porositë tuaja janë të shpejta dhe të sigurta, prandaj dhe motoja e firmës është të filloni dhe të mbaroni me UDD Color, që nga veshja e fasadave e deri tek lyerja me bojrat me cilësore në treg. Këto produkte janë jo vetëm cilësore por dhe me cmime të favorshme për ju.

Firma realizon punime nga më të ndryshme, gjithmonë në shërbim të klientit si: sisteme kapot, lyerje me boje, lyerje shtepie, punime gipsi, veshje fasade,e tj. UDD Color tregton bojëra cilësore dhe materiale finiture të markave më të mira europiane.

Një tjetër shërbim efikas që firma e ka vënë në dispozicion të klientëve janë edhe bojërat me kompjutër ku secili prej jush mund të përzgjedhë ngjyrën e dëshiruar. Stafi profesional ju vjen në ndihmë për të përshtatur me kujdes cdo produkt me preferencat dhe interesat tuaja. Tek UDD Color shpk do të gjeni të gjitha llojet e bojrave për shijet tuaja.