Bojëra Colorit

Bojëra per ambiente të jashtme dhe të brendshme

Bojëra Univer

Bojëra cilësore me rendiment mbrojtje

Sherbime

UDD Color ju ofron shërbime cilësore

Bojëra Colorit

Bojëra per ambiente të jashtme dhe të brendshme

Bojëra Univer

Bojëra cilësore me rendiment mbrojtje

Sherbime

UDD Color ju ofron shërbime cilësore

Kush Jemi Ne

UDD Color shpk është një shoqëri që operon në tregun vendas prej disa vitesh. Firma ushtron aktivitetin në fushën e importimit dhe tregtimit të produkteve të industrisë së bojrave. Produktet e saj janë tepër cilësore dhe me trendet më të fundit të kohës, duke plotësuar cdo kërkesë tuajën për lyerjen e ambjenteve të jashtme e të brendshme.

Porositë tuaja janë të shpejta dhe të sigurta, prandaj dhe motoja e firmës është të filloni dhe të mbaroni me UDD Color, që nga veshja e fasadave e deri tek lyerja me bojrat me cilësore në treg. Këto produkte janë jo vetëm cilësore por dhe me cmime të favorshme për ju.

Lexo më shumë

Produktet Tona

Bojëra

Fasada

Izolues

Dekorative

Cilësi e garantuar & çmimet më të mira në treg

Cilësi e garantuar & çmimet më të mira në treg