Çfarë Ofrojmë?

Firma UDD Color shpk ofron një gamë të gjërë produktesh në industrinë e
bojërave nga firmat më prestigjioze italiane si Colorit dhe Univer.
Tek UDD Color do të gjeni:
 • Bojëra qe lahen/ajrosen per perdorim te brendshem dhe te jashtem.
 • Zmalte murale mbrojtese, antikarbonizuese, specifike per mbrojtjen e llacrave.
 • Parandalues myku dhe algash, anti-kondesuese dhe anti-myk me mikrosfere.
 • Bojëra dekorative akrilike me shkelqim.
 • Izolues, fondi dhe mbushes per perdorim te brendshem dhe te jashtem.
 • Bojëra quartz akrilike per perdorim te jashtem.
 • Bojëra plastike & Bojëra të brendshme
 • MOLERIN bojera gjysme-shperhapese per muret e brendshme
 • Bojëra akrilike, cimentike, silikoni
 • Grafiato akrilike, silikoni, minerale
 • Kolle per kapot
 • Materiale dekorative & Bojëra druri

Bojra Univer

Bojëra cilësore me rendiment mbrojtje

Bojra Colorit

Bojra per ambjente te jashteme dhe te bredshme

Cilësi e garantuar & çmimet më të mira në treg

Cilësi e garantuar & çmimet më të mira në treg